Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча зустріч Голови ДСА України з представниками посольства Канади

26 червня 2014, 17:50

 26 червня 2014 року у приміщенні Державної судової адміністрації України відбулася робоча зустріч Голови ДСА України Зеновія Холоднюка з Головою Відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Стівеном Поттером.

           У зустрічі взяли участь: заступник директора програми для України Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Віолетта Кассіс, провідний експерт проектів Посольства Канади в Україні Валерій Олійник, заступник начальника управління-начальник відділу аналітично-методичної роботи та професійного розвитку ДСА України Яна Машарова, фахівці сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації ДСА України, радник Голови ДСА України Марія Мельнікова. 

Метою зустрічі було обговорення пріоритетів розвитку судового адміністрування Україні та можливості співпраці між Державною судовою адміністрацією України та урядом Канади.

Очільник Державної судової адміністрації України ознайомив представників Посольства Канади з поточною ситуацією в організаційному забезпеченні судової системи України та першочерговими завданнями ДСА України на найближчу перспективу. 

Голова Відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні наголосив на постійній підтримці Урядом Канади демократичних процесів, що відбуваються в Україні, та готовності і надалі сприяти розвитку країни, зокрема, шляхом реалізації вже розпочатих проектів технічної допомоги та започаткування нових, які мають поєднувати аспекти забезпечення ефективності, незалежності та доступності судової влади.

Сторони обговорили можливі напрямки співпраці та домовилися про тісну координацію дій із упровадження досягнутих домовленостей.