Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч Голови ДСА України з головами та заступниками голів апеляційних судів

24 червня 2014, 14:37

 24 червня 2014 року у приміщенні Вищого господарського суду України відбулася зустріч голів та заступників голів апеляційних судів областей та апеляційного суду міста Києва, апеляційних адміністративних і апеляційних господарських судів з Головою Державної судової адміністрації України Зеновієм Холоднюком у рамках проведення Національною школою суддів України підготовки зазначених слухачів.

         Голова Державної судової адміністрації України ознайомив присутніх з інформацією про стан фінансового та матеріально-технічного забезпечення судової системи України.

Так, рівень задоволення потреби судової системи України (без врахування судів АР Крим та міста Севастополя) в бюджетних коштах на 2014 рік складає 47,4 відсотка. Бюджетні призначення, відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» із змінами, склали 4 млрд 293,7 млн грн при потребі в сумі 9 млрд 56,7 млн гривень.

Загальна сума потреби у фінансових ресурсах з державного бюджету на 2014 рік по всіх судах апеляційної інстанції склала 2 млрд 25,1 млн гривень.

Підсумовуючи зустріч, голови судів апеляційної інстанції відзначили корисність такого спілкування з метою підвищення оперативності вирішення питань організаційного забезпечення діяльності судів за участю керівників апаратів судів.