Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП відрядила двох суддів до Броварського міськрайонного суду Київської області

20 квітня 2021, 13:38

Відрядження двох суддів строком на один рік дасть змогу врегулювати навантаження і забезпечить належні умови для доступу до правосуддя у цьому суді.

Вища рада правосуддя 20 квітня 2021 року вирішила відрядити суддю Маловисківського районного суду Кіровоградської області Кратка Дмитра Михайловича та суддю Носівського районного суду Чернігівської області Гридасову Анну Михайлівну до Броварського міськрайонного суду Київської області із 5 травня 2021 року строком на один рік.

Відрядження зазначених суддів суттєво не вплине на середній рівень навантаження суддів Маловисківського районного суду Кіровоградської області та Носівського районного суду Чернігівської області і доступ до правосуддя у цих судах, натомість дасть змогу врегулювати навантаження у Броварському міськрайонному суді Київської області.

Рішення про початок процедури відрядження суддів до вказаного суду Вища рада правосуддя прийняла 11 березня 2021 року, у зв’язку із чим відповідне оголошення було розміщено на офіційному вебсайті ВРП.

Вища рада правосуддя