Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Хмельницького апеляційного суду

02 квітня 2021, 13:36

Сьогодні, 2 квітня, збори суддів Хмельницького апеляційного суду обрали голову суду: за результатами таємного голосування більшість суддів підтримали суддю Тетяну Вікторівну Спірідонову.

Тетяна  Спірідонова здобула вищу юридичну освіту у Хмельницькому інституті регіонального управління та права. Суддівську кар’єру розпочала в Хмельницькому районному суді, куди була призначена Указом Президента України в 2002 році. У 2004 році – переведена на посаду судді Хмельницького міськрайонного суду. Із 2013 року – суддя Апеляційного суду Хмельницької області (з 2018 року – Хмельницького апеляційного суду). 2 жовтня 2018 року – обрана зборами суддів заступником голови Хмельницького апеляційного суду. Цю посаду обіймала до обрання головою суду.

Довідково: Відповідно до статті 20 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” голова суду обирається на посаду зборами суддів шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, у порядку, визначеному законом.

 

Хмельницький апеляційний суд