Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася презентація проекту Twinning, у якій взяв участь Голова ДСА

04 листопада 2011, 14:25

 

4 листопада 2011 року у великому конференц-залі Вищого адміністративного суду України відбулася церемонія відкриття проекту Twining «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні», що впроваджується Європейським Союзом.
У церемонії презентації та відкриття Проекту взяли участь в.о. голови Вищого адміністративного суду України Михайло Цуркан, Посол Франції в Україні Алан Ремі, Посол Литви на Україну Петрас Вайтекунас, Посол Швеції в Україні Стефан Гуллгрен, представники вищих спеціалізованих судів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради юстиції та Державної судової адміністрації України.
Вітаючи учасників церемонії, в.о. голови Вищого адміністративного суду України Михайло Цуркан відзначив, що ВАСУ покладає великі надії на ефективну реалізацію цього проекту. «Адміністративні суди України дуже зацікавлені у вивченні досвіду європейських країн з питань організації суддівського самоврядування, методів ведення документообігу, судової статистики та критеріїв визначення і розподілу навантаження між суддями», - повідомив Михайло Цуркан.
Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк привітав учасників зібрання з початком проекту Твінінг та відзначив, що цей проект є прагненням до покращення якості українського правосуддя, а це головна мета всіх перетворень, а всі ініціативи, спрямовані на поліпшення діяльності судової гілки влади, є сьогодні надзвичайно потрібними та корисними.