Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад суддів серед кандидатів на посаду судді вперше

03 листопада 2011, 15:44
На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 2 листопада 2011 року, було визначено результати конкурсу на зайняття вакантних посад суддів та визначено переможців конкурсу.
Впродовж практично місяця, а саме: з 26 вересня по 21 жовтня 2011 року Комісія прийняла заяви від 639 кандидатів.
Водночас, після 21 жовтня 2011 року деякі з кандидатів відмовилися від участі в конкурсі, а від деяких надійшли нові заяви про участь у конкурсі. Окрім того, додатковій перевірці підлягає питання про допуск до участі в конкурсі кандидатів, щодо яких у Комісії наявна інформація, яка негативно характеризує кандидатів. Після обговорення було прийнято рішення про перенесення розгляду цих питань на 14 листопада із викликом кандидатів.
На засіданні Комісії п'ятьом кандидатам, які подали документи, що вважаються неправильно оформленими, було відмовлено в допуску до участі в конкурсі. А саме: Корицькій Вікторії Олександрівні, Ніколенку Михайлу Олександровичу, Костюку Сергію Вікторовичу, Польській Мирославі Василівні та Мурмановій Інні Миколаївні.
З результатами конкурсу можна буде ознайомитись після опрацювання документів на офіційному веб-порталі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у рубриці “Рішення” розділу “Добір кандидатів на посаду судді вперше”.
 
Прес-служба Комісії