Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася урочиста церемонія відкриття Другого турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку «Феміди», котрий приурочено до «Дня працівників суду»

02 листопада 2011, 21:51
Суддя ВСУ Галина Канигіна та голова ДСА Руслан Кирилюк відкрили Другий турнір з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку «Феміди»
 
1 листопада 2011 року відбулася урочиста церемонія відкриття Другого турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку «Феміди», котрий приурочено до «Дня працівників суду».
У Другому турнірі кількість команд - учасників збільшилася вдвічі- в турнірі беруть участь 24 футбольні команди, при чому 7 з них представляють судові установи з областей України
Відкриваючи турнір член Ради суддів України, суддя Верховного Суду України Галина Канигіна, побажала успіхіві задоволення від гри всім учасникам змагань: «Нехай переможе найсильніший! Нехай результат игри не вплинуть негативно на результати роботи, а тільки допоможуть в роботі! ».
Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк відзначив, що наступного року «територіальні та кількісні межі» турніру розширяться ще більше. «Турнір, ми бачимо, розвивається, зростає його рівень. Думаю, що за цей час зросла і майстерність футбольних команд. Хочу побажати всім показати цю майстерність на полі і здобути перемоги», - такими словами надихнув футболістів на гру Голова ДСА України.