Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо організації роботи Рівненського окружного адміністративного суду в період виборчого процесу проміжних виборів депутатів сільських рад Рівненської області

29 січня 2021, 12:16

 

Повідомляємо, що з метою організаційного забезпечення підготовки, розгляду і вирішення справ, пов’язаних з виборчим процесом, з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України, у Рівненському окружному адміністративному суді з 28 січня 2021 року і до завершення виборчого процесу встановлено особливий режим роботи для працівників апарату суду та суддів в позаробочий час і неробочі дні.

Протягом виборчого процесу прийом вхідної кореспонденції, пов’язаної з розглядом справ у спорах щодо правовідносин, пов’язаних з виборчим процесом, буде здійснюватися щоденно з 08 год. 30 хв. до 24 год. 00 хв., у тому числі у вихідні та святкові дні.

Для отримання додаткової інформації щодо організації роботи Рівненського окружного адміністративного суду в період виборчого процесу звертайтеся за телефонами:

(0362) 62-06-30 – керівник апарату суду Школяр-Чуліпа Ольга Іванівна;

(0362) 62-06-82 – начальник відділу документального забезпечення (канцелярії) суду Клюйко Олена Миколаївна.

Контактний телефон чергового працівника охорони в період виборчого процесу у вихідні та неробочі дні – (0362) 62-06-48.

У разі потреби для виклику чергового працівника Служби судової охорони у позаробочий час прохання використовувати дзвінок охорони.

Додаткова інформація тут.

Рівненський окружний адміністративний суд