Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони забезпечила безпеку розгляду резонансної справи в суді Чигирина, який ще не перебуває під охороною Служби

14 січня 2021, 16:08

Сьогодні, 14 січня, співробітники Служби судової охорони забезпечили підтримання належного громадського порядку під час розгляду резонансної справи в  Чигиринському районному суді Черкаської області, який ще не перебуває під охороною Служби.

З проханням посилити охорону громадського порядку на час розгляду суспільно-резонансної справи до керівництва Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області звернулася голова судової установи Олена Івахненко.

Для забезпечення безпеки суддів, працівників апарату установи й учасників процесу рішенням начальника Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковника Служби судової охорони Анатолія Харенка до Чигирина були відправлені визначені сили, які взяли під свою охорону приміщення суду та прилеглу територію.

З дотриманням карантинних вимог судові охоронці посилили пропускний режим до судової установи, зокрема акцентували увагу на недопущенні пронесення до суду заборонених предметів.

Вжиті заходи безпеки співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області спільно з працівниками Нацполіції забезпечили  розгляд справи без порушень громадського порядку.

Варто додати, що в минулому 2020 році співробітники Служби судової охорони забезпечили безпеку розгляду суспільно-резонансних у понад 20 судових установах, які ще не перебувають під захистом Служби.

Служба судової охорони