Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 12 тисяч заборонених предметів не допустила Служба судової охорони до установ системи правосуддя Київщини

04 січня 2021, 13:12

 

Повідомляємо, що протягом 2020 року cпівробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області не допустили пронесення до 70 установ системи правосуддя Київщини 12 699 заборонених предметів.

Служба судової охорони постійно попереджає відвідувачів органів та установ судової системи про необхідність залишення за межами приміщень речей підвищеної небезпеки, а саме: боєприпасів, вибухонебезпечних, радіоактивних, наркотичних речовин, зброї, газових балончиків, електрошокерів, колючих та ріжучих предметів.

Відвідувачі судових установ залишали у спеціальних шафах зброю, ножі, балончики зі сльозогінним газом, електрошокери та інші заборонені для пронесення предмети. Найбільше заборонених речей було виявлено у Шевченківському - 2069, Святошинському - 1236, Дарницькому – 758 районних судах міста Києва та у Києво-Святошинському - 425, Ірпінському – 246, Вишгородському – 153 судах Київської області.

У 2020 році працівники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області забезпечили громадський порядок під час проведення близько 300 резонансних судових засідань, а також здійснювали заходи щодо запобігання загрозам особистої безпеки суддів.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Київській областi