Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На період новорічних свят Служба судової охорони переходить на посилений режим несення служби   

22 грудня 2020, 11:11

Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар підписав наказ про переведення Служби судової охорони на посилений режим несення служби під час новорічних та різдвяних свят і вжиття додаткових заходів безпеки.

Наказ видано з метою забезпечення ефективної організації службової діяльності з охорони установ системи правосуддя у святкові дні. Відповідно до документу, у посиленому режимі співробітники Служби виконуватимуть завдання з охорони й забезпечення безпеки судових установ 24–27 грудня та 31 грудня 2020 року, 1–3 та 6–10 січня 2021 року.

Так, у всіх двадцяти чотирьох територіальних управліннях Служби судової охорони для попередження або припинення правопорушень, нештатних чи надзвичайних ситуацій у судових установах у готовність будуть приведені визначені сили й засоби, зокрема, резерви з належним екіпіруванням для оперативного посилення охорони судів. 

Також територіальні управління Служби судової охорони тісно взаємодіятимуть з територіальними органами Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій в областях держави з метою відстежування зміни в обстановці навколо об’єктів судової влади та організації в разі потреби відповідного реагування.

Наразі під охороною Служби судової охорони перебувають 468 установ судової влади України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах системи правосуддя на службу заступають майже 1400 працівників Служби.

Служба судової охорони