Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вищий антикорупційний суд не задовольнив клопотання адвокатів підозрюваних у справі «Бориспільський експрес» щодо зміни запобіжного заходу

27 листопада 2020, 08:48

У четвер, 26 листопада, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду не задовольнив клопотання захисників колишнього заступника директора філії Головного інформаційно-обчислювального центру АТ «Укрзалізниці» та колишнього бенефіціара однієї з компаній щодо зміни запобіжного заходу.

Ухвали набирають чинності з моменту проголошення та оскарженню не підлягають. Повні тексти ухвал будуть оголошені 1 грудня 2020 року о 15:30 та 16:00.

Нагадаємо, раніше правоохоронні органи повідомили про підозру чотирьом особам, серед яких і вказані підозрювані. За версією слідства, вони зловживали службовим становищем при організації сервісу з продажу електронних квитків на «Бориспільський експрес».

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ВАКС