Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще чотири судові установи перейшли під охорону працівників Служби судової охорони

12 листопада 2020, 17:28

Сьогодні, 12 листопада, Служба взяла під свою охорону чотири установи судової влади.

Так, на Донеччині дві судові установи перейшли під охорону Служби: відсьогодні під захистом Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області перебувають Приморський та Іллічівський районні суди. Отож загалом двадцять чотири установи судової влади Донецької області охороняються Службою.

Інструктаж для співробітників Служби судової охорони, які заступили на охорону судів, провів начальник Територіального управління Служби у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур. Він акцентував увагу на якісному виконанні завдань з охорони судових установ та дотриманні судовими охоронцями карантинних заходів. 

Також сьогодні під охорону Служби судової охорони перейшов Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області. Загалом вже вісімнадцять установ правосуддя Дніпропетровської області перебувають під охороною Служби. 

У Сумській області під охорону Служби перейшов Охтирський міськрайонний суд.

Заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони (зі служби) полковник Служби судової охорони Сергій Стеблянко, представив колективу суду наряд судових охоронців, які відтепер забезпечуватимуть безпеку судової установи, та запевнив, що безпека всіх, хто перебуватиме в суді, є пріоритетом для співробітників Служби.
Охтирський міськрайонний суд став одинадцятою установою судової влади, що перебуває під захистом Служби судової охорони в області.

В судах підготувалися до переходу під охорону Служби. Для співробітників нарядів обладнали пости пропуску, які забезпечені необхідними технічними засобами для здійснення пропускного режиму. Для речей, заборонених до пронесення до суду, встановили камери схову, а відвідувачам в обов’язковому порядку вимірюють температуру та слідкують за дотриманням інших карантинних заходів.

Служба судової охорони