Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС визнав винними та засудив депутата Полтавської обласної ради VII скликання та колишнього заступника начальника одного з відділів КП «Полтавафарм»

11 листопада 2020, 12:12

У середу, 11 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду визнала винними депутата Полтавської обласної ради VII скликання та колишнього заступника начальника одного з відділів КП «Полтавафарм» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. ВАКС призначив обвинуваченим покарання у вигляді позбавлення волі строком 4 роки 6 місяців кожному.

Нагадаємо, вказаний депутат, який у 2017 році виконував обов’язки директора Полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм», спільно з заступником начальника відділу економічної безпеки цього підприємства, надали працівникам правоохоронного органу неправомірну вигоду у розмірі 35 тисяч гривень. За вказані кошти обвинувачені хотіли отримати дозвіл від Головного управління Національної поліції в Полтавській області на використання об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів щодо 34 аптечних закладів.

Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Вищий антикорупційний суд