Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи Восьмого ААС продовжується на період повторного голосування на місцевих виборах - 2020

11 листопада 2020, 11:47

Від початку виборчого процесу - з 5 вересня 2020 року – Восьмий ААС перейшов на особливий режим роботи. Як повідомлялось на вебсайті суду, з 5 вересня 2020 року і до завершення виборчого процесу суд працює в позаробочий час, вихідні та святкові дні - щоденно з 08:00 до 24:00.

Як відомо, у Восьмому апеляційному адміністративному окрузі виборчий процес триває, адже призначено повторне голосування з виборів міських голів:

  • у місті Луцьку (Волинська область) - 15 листопада;
  • у містах Дрогобич та Львів (Львівська область) - 22 листопада;
  • у місті Ужгороді (Закарпатська область) – 22 листопада;
  • у місті Рівне (Рівненська область) – 22 листопада.

З огляду на це, Восьмий ААС працюватиме цілодобово 14, 15, 21 та 22 листопада, щоб забезпечити своєчасний розгляд і вирішення виборчих справ, гарантувати дотримання законодавства та захистити виборчі права громадян.

 

Звертаємо увагу, що у Восьмому ААС на весь період дії карантину в Україні встановлено особливий режим роботи, що включає відповідні протиепідемічні заходи та обмеження. Згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року №956, дію карантину в Україні продовжено до 31 грудня 2020 року.

Уся інформація, що стосується виборчого процесу - роз'яснення щодо застосування норм виборчого законодавства, рекомендації щодо належної організації роботи судів на період розгляду виборчих спорів, інформація про особливий режим роботи Восьмого ААС на період виборчого процесу, актуальна інфографіка про стан та результати розгляду виборчих справ у Восьмому апеляційному адміністративному окрузі - зібрана на вебсайті суду у підрозділі "Місцеві вибори - 2020" розділу "Інше".

Восьмий апеляційний адміністративний суд