Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатська обласна рада профспілок повинна відшкодувати більше 1,4 млн грн збитків, завданих тривалим невиконанням рішення суду

05 листопада 2020, 11:46

Господарський суд Закарпатської області ухвалив рішення у справах за позовом Закарпатського окружного адміністративного суду до Закарпатської обласної ради професійних спілок про стягнення збитків по орендній платі за вимушену оренду приміщення для частини суду з вини відповідача.

Господарський суд Закарпатської області задовольнив зазначені позови та стягнув відповідно 142 854 грн та 214 281 грн на користь Закарпатського окружного адміністративного суду.

Загалом за рішеннями суду в аналогічних справах із Закарпатської обласної ради професійних спілок стягнуто 1 406 877 грн збитків.

Зазначимо, що у зв’язку з тривалим невиконанням рішення Господарського суду Закарпатської області про звільнення профспілковою організацією неналежного їм приміщення за адресою: площа Народна, 5, м. Ужгород, Закарпатський окружний адміністративний суд зазнав значних збитків, за відшкодуванням яких звернувся у встановленому законом порядку до суду.

 

Закарпатський окружний адміністративний суд