Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще три судові установи перейшли під охорону співробітників Служби судової охорони

27 жовтня 2020, 17:18

Сьогодні, 27 жовтня, ще три установи системи правосуддя перейшли під охорону Служби судової охорони.
Так, на Донеччині співробітники Служби судової охорони взяли під свою охорону дві судові установи – Волноваський та Володарський районні суди. Усього в Донецькій області вже 21 об’єкт судової влади перебуває під охороною Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області.

Також відсьогодні Новозаводський районний суд м. Чернігова знаходиться під захистом Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області. Цей суд став сьомою судовою установою Чернігівщини, що перебуває під захистом судових охоронців області.

Для судових охоронців, які приступили до охорони цих судових установ, було проведено цільові інструктажі з доведенням вимог щодо надійного забезпечення безпеки всіх учасників судового процесу, підтримання належного громадського порядку в установах та неухильного виконання карантинних заходів.

Загалом під охороною Служби судової охорони вже перебувають 411 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах правосуддя на службу заступають понад 1250 судових охоронців.

Служба судової охорони