Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Дніпропетровщини вчилися реагувати на зміну обстановки та протидіяти порушенням громадського порядку в судових установах

22 жовтня 2020, 10:42

На базі одразу двох судових установ Дніпра 21 жовтня співробітники Служби судової охорони вчилися реагувати на зміну обстановки, протидіяти порушенням громадського порядку та узгоджено діяти під час виникнення нештатних ситуацій.

Третій апеляційний адміністративний суд та Дніпропетровський окружний адміністративний суд стали об’єктами тренування підрозділів охорони, особистої безпеки суддів та взводу швидкого реагування Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області.

У тактичному однострої та повному екіпіруванні судові охоронці вчилися під час тактико-спеціального заняття реагувати на зміну обстановки, протидіяти порушенням громадського порядку та узгоджено діяти під час виникнення нештатних ситуацій у цих судових установах.

Зокрема, особливу увагу було приділено відпрацюванню злагоджених дій під час намагань агресивно налаштованих осіб заблокувати вхід до суду, супроводжувати суддю від автомобіля до місця призначення з виконанням прийомів захисту та прикриття від нападника.

Завершилося тактико-спеціальне заняття підбиттям підсумків із детальним аналізом дій співробітників Служби судової охорони.

Кожне таке навчання спрямоване на підвищення професійної майстерності у виконанні будь-якого завдання, пов’язаного з прийняттям доцільного рішення в умовах обмеженого часу і правильного застосування сил задіяних підрозділів під час охорони й забезпечення безпеки органів та установ судової влади.

Служба судової охорони