Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем юриста!

08 жовтня 2020, 13:30

Правників сьогодні привітали усі судові установи України.

Так, Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький, вітаючи юристів, зазначив, що сьогодні на вітчизняну правничу спільноту покладаються великі надії та завдання утвердження принципу верховенства права та загальнодержавних засад судочинства, поваги до Основного Закону України, та побажав фахівцям у сфері права вагомих професійних успіхів та здобутків на благо Українського народу.

Верховний Суд побажав всім правникам натхнення, невичерпної енергії та успіхів у щоденній праці в ім’я Закону та Верховенства Права. Добра, миру, злагоди, високих ідеалів і задоволення від професійних звершень.

Не зраджувати своїм переконанням зичив юристам Голова Ради суддів України Богдан Моніч!

Від імені Державної судової адміністрації України та особисто від себе в.о. Голова ДСА України Людмила Гізатуліна побажала правознавцям бути успішними у своїй діяльності, стояти на сторожі демократичних принципів, прав і свобод людей, міцного здоров'я, добра, достатку, щастя та усвідомлення своєї відповідальності!

Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар у своєму вітанні зауважив, що юридична професійна діяльність є ключовою для існування Української держави і суспільства. Для кожного українця правники є надією на можливість відстояти свої права, честь і гідність, справедливість. Адже, як говорили римляни, право – це мистецтво добра та справедливості. Валерій Бондар побажав юристам успіхів в ім’я торжества Закону і Справедливості на благо України та нашого народу!

Зі святом!

 

Прес-центр судової влади