Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд заборонив Херсонському підприємству використовувати приміщення, які загрожують життю та здоров’ю громадян

07 лютого 2020, 10:10

Рішенням від 4 лютого 2020 року у справі № 540/2324/19 Херсонський окружний адміністративний суд повністю зупинив подальшу експлуатацію виробничих, складських приміщень та адміністративної будівлі ТОВ «Український силікат» до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту.

Задовольняючи позовні вимоги Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області суд застосував вказані вище заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю).

На переконання суду, сукупність виявлених в ході позапланової перевірки порушень в адміністративній будівлі, виробних та складських приміщеннях відповідача, створюють реальну загрозу для життя і здоров`я людей, які працюють та постійно знаходяться на такому об`єкті.

Нагадаємо, що питання діяльності підприємств у виробничих, складських приміщеннях та адміністративній будівлі ТОВ «Український силікат» викликає занепокоєння у херсонців, про що неодноразово повідомлялося у ЗМІ:
https://www.youtube.com/watch?v=IysAWNTVA-I,
https://www.youtube.com/watch?v=x-aArm7tDos

Звертаємо увагу, що вказане рішення не набрало законної сили та може бути оскаржене у встановленому законом порядку.

З повним текстом рішення можна ознайомитися за посиланням.

 

За повідомленням прес-служби суду