Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Після невдалого селфі хлопцю доведеться відбути громадські роботи

05 грудня 2019, 17:12

5 грудня 2019 року Красноармійський міськрайонний суд Донецької області розглянув справу стосовно одного з хлопців, «фотосесія» яких висвітлювалася у ЗМІ (https://pokrovsk.news/news/view/razvlekalis-kak-mogli-v-pokrovske-podrostki-potoptalis-po-avtomobilyu). Постановою суду підлітка притягнуто до адміністративної відповідальності.

Як встановив суд, 16-річний хлопець 13 листопада 2019 року о 22:30, знаходячись за адресою: м. Покровськ, вул. Таманова, біля будинку № 2 , перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заліз на дах автомобіля, чим скоїв дрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

При розгляді справи про адміністративне правопорушення суд з’ясував, що підліток є винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статті 173 КУпАП, враховуючи характер вчиненого адміністративного правопорушення, підлягає адміністративній відповідальності на загальних підставах.

За результатом розгляду справи хлопця визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення за статтею 173 КУпАП та призначено йому адміністративне стягнення у виді громадських робіт строком 40 (сорок) годин.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 235/8209/19).

За повідомленням прес-служби суду