Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Поширена у ЗМІ інформація про розгляд Одеським апеляційним судом справи Українського театру не відповідає дійсності

08 жовтня 2019, 17:27

У зв’язку із зверненнями журналістів до прес-служби Одеського апеляційного суду щодо отримання коментарів стосовно прийнятого рішення у справі «Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В.С. Василька» повідомляємо, що дана справа у провадженні Одеського апеляційного суду не перебувала.

З моніторингу публікацій ЗМІ стало відомо, що інтернет-видання «Факти-Україна» учора, 07 жовтня 2019 року, на своїй веб-сторінці розмістило публікацію під заголовком «Подарок к юбилею: суд решил закрыть Одесский украинский музыкально-драматический театр» (посилання)

Дану публікацію ряд інших видань поширило із посиланням на джерело інформації "Факти - Україна".

Доводимо до відома громадськості, що згадана публікація містить некоректну інформацію про те який суд ухвалив рішення і справі. В тексті публікації було вказано, що рішення виніс Одеський апеляційний суд, тоді як згадана справа перебувала у провадженні П’ятого апеляційного адміністритивного суду.

 

Наразі, в результаті перемовин прес-служби суду та редакції «Факти-Україна», некоректну інформацію було видалено, до публікації внесено відповідні виправлення.

Одеський апеляційний суд звертає увагу працівників ЗМІ на необхідності уважніше ставитися до перевірки на достовірність інформації, яку ви поширюєте.  

 

 

Публікація після виправлення:

За повідомленням прес-служби суду