Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у підпалі 22-річної дівчини у Запоріжжі взято під варту

04 липня 2019, 17:49

Хортицьким районним судом м. Запоріжжя обрано запобіжний захід підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення (злочину), передбаченного частиною другою статті 15, пунктом 4 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України кваліфіковане як закінчений замах на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, що 2 липня 2019 року о 21:00 по вул. Лахтинській в м. Запоріжжя 28-річний чоловік облив паливної речовиною, а потім підпалив 22-річну співмешканку. Дівчина отримала опіки 85% тіла та на даний час перебуває у лікарні у важкому стані.

Підозрюваний заперечував проти задоволення клопотання, про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, просив направити його до лікарні для лікування.

Розглянувши клопотання, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

Крім того враховуючи тяжкий стан потерпілої слідчим суддею 03.07.2019 було проведено виїзне судове засідання в приміщення Міської клінічної лікарні № 5, для врахування показів потерпілої під час обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного.

Звертаємо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду