Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернігівський апеляційний суд запрошує студентів до Літньої школи юридичної практики

03 липня 2019, 10:58

Літня школа юридичної практики запрошує студентів взяти участь у проходженні стажування в Чернігівському апеляційному суді.

Головна мета проекту - сприяння розумінню суті юридичної професії, формування первинних професійних навичок роботи студентів. 

Чернігівський апеляційний суд не стоїть осторонь, бажає сприяти навчальним закладам у підготовці професійних кадрів, оскільки сьогоднішні студенти в майбутньому братимуть участь у судових процесах як фахівці-юристи, можливо, за власним вибором будуть колегами працівників апарату та суддів апеляційного суду. Студенти матимуть унікальну нагоду вивчити судовий процес та ознайомитись з робою суду "зсередини". 

Додаткові бюджетні кошти на Літню школу юридичної практики не залучаються, робота Школи базуватиметься на професіоналізмі та ентузіазмі суддів і працівників апаратів судів області.

Стажування буде проведено згідно з Положенням та за наступним графіком:

-   з 15.07.2019 по 16.08.2019 (прийом документів буде здійснюватись до 11.07.2019 включно).

Стажування є безкоштовним. Студенти допускаються до проходження стажування за результатами конкурсного відбору, який буде здійснюватися комісією.

Для участі в конкурсному відборі потрібно подати наступні документи:

Заяву встановленого зразка;

Анкету запропонованої форми;

- мотиваційний лист у довільній формі. 

За результатами стажування студенти отримають сертифікати учасників даного проекту.

Документи приймаються за адресою: 14000, вул. Гетьмана Полуботка, 2,  м. Чернігів, кабінет № 101 (№ 232) або на електронну пошту: babkina@cna.court.gov.ua  

 

За повідомленням прес-служби суду