Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вищій раді правосуддя провели до Великодня День родини

22 квітня 2019, 14:55

Минулої суботи працівники ВРП вийшли на роботу разом зі своїми рідними. У секретаріаті Ради вирішили започаткувати День родини аби рідні мали змогу побачити, як працюють їхні мами і тата, дідусі чи бабусі, яку важливу справу вони роблять. Для колективу Ради – це, перш за все, нагода краще пізнати колег у позаробочий час, у невимушеній святковій атмосфері.

Родинне свято було сповнене і корисними справами – діти допомогли Раді підготуватися до Великодня, який відзначатимемо 28 квітня цього року. За ініціативи керівника секретаріату Сергія Пушкаря біля будівлі ВРП діти  і дорослі розмалювали традиційними великодніми візерунками огороджувальні напівсфери. Завдяки цим малюнкам відтепер подвір’я навколо ВРП прикрашає власна виставка писанок.

Цей суботній день вийшов і розважальним, і навчальним. До найменших діток завітали герої із мультиплікаційного фільму «Щенячий патруль», з якими вони мали змогу погратися. Працівники ВРП провели екскурсію Радою, розповіли про важливу роль Конституції України, хто такі судді, їхні завдання у суспільстві, що робить Вища рада правосуддя для забезпечення належної праці та захисту суддів. На один день конференц-зала ВРП стала кінотеатром, де маленькі гості переглянули анімаційний фільм про Раду, а потім мали змогу відвідати кабінети, де працюють рідні, зробити фото на згадку.

Завершилось свято писанкарством. Майстер-клас із розмальовування писанок провела відома житомирська майстриня народної творчості, голова обласної спілки народних майстрів «Мистецьке полісся» Анна Івченко.

 

«День родини – це наш перший досвід у ВРП з організації таких заходів. Ми звикли до того, що наша робота складна і відповідальна, і тут нібито не місце веселощам, проте, усі ми – звичайні люди, які сповнені звичними для усіх турботами, – розповідає ініціатор свята, керівник секретаріату Вищої ради правосуддя Сергій Пушкар. – Для членів родини – це, перш за все, знайомство із професією своїх рідних, для нас – можливість прикрасити складні робочі будні рідними посмішками, теплом щирих малюнків, об’єднати дві важливі частини життя кожного у світ, де всі наші життєві ролі  важливі. Найперше, чого ми прагнули – зробити місце праці наших колег більш комфортним, дати кожному працівнику відчуття єдиної родини».

 

Маргарита Белінська, 6 років (мама – Ольга Белінська, завідувач відділу представництва інтересів Вищої ради правосуддя в судах):

  • Шкода, що свято закінчилося, я хотіла б повернутися на роботу до мами. У моєї мами – найважливіша робота, бо правосуддя – це головне. І комп’ютер мами мені сподобався, я такий і додому хочу

 

 

  • .

Кароліна Власюк, 10 років (мама – Ірина Власюк, головний спеціаліст відділу підготовки засідань Вищої ради правосуддя управління організаційно-протокольного забезпечення діяльності Вищої ради правосуддя):

  • Мені дуже сподобалося свято, яке влаштували для нас у мами на роботі, особливо – розмальовувати писанки. Цікаво було почути, що ж мама робить на своїй роботі. Я й не уявляла, що Вища рада правосуддя така велика і важлива.

Андрій Танчуков, 8 років (мама – Дар’я Танчукова, головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом управління по роботі з персоналом):

  • Мені дуже сподобалося їздити ліфтом. Він такий сучасний, я такого ще не бачив. А ще є велична і красива зала засідань. Сказав мамі, щоб вона берегла свою роботу і ніколи звідти не звільнялася.

Павло Захаров, головний спеціаліст відділу підготовки засідань Вищої ради правосуддя управління організаційно-протокольного забезпечення діяльності Вищої ради правосуддя, батько Яни, 3 роки, та Владислава, 9 років:

  • Таке свято – це можливість подивитися на свою роботу та робочий процес зовсім з іншого ракурсу. Це створює нове уявлення про місце роботи, розширює світогляд. Мої діти були захоплені процесом розмальовування напівсфер, конкурсами, а головне – атмосферою, яка панувала того дня в офісі.

Тетяна Пархацька, начальник правового управління секретаріату Вищої ради правосуддя:

  • Такі заходи надзвичайно об’єднують колектив. Ми ділимося своїми фото у мережі і кожен може побачити сучасну модель офісного працівника. Державні службовці сьогодні вже не мають нічого спільного із радянським зразком чиновника. Шкода, що такі заходи – ще рідкість для інших установ. Переконана, що подібне свято має відбуватися у Раді постійно.

Дмитро Зуб, заступник керівника секретаріату Вищої ради правосуддя, онука Марійка, 7 років:

  • Марійка залишилася надзвичайно задоволеною від відвідування офісу. Каже, що ведучі свята, наші працівниці управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності, нагадали їй її вчительку. І малювала, і розписувала писанки. У неділю вдома із мамою і бабусею розписувала писачком писанки до Великодня, як навчала майстриня Анна Івченко. Тож до свята ми вже підготувалися.

 

Переглянути фотоальбом

Прес-центр судової влади України