Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у стрілянині у вікно радіостанції та нападу на поліцейського з ножем взято під варту

11 лютого 2019, 13:01

9 лютого 2019 року до Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області надійшло клопотання слідчого Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особи, яка підозрюється у здійсненні 15 пострілів із пневматичної рушниці у вікно приміщення студії радіо 107.4 ФМ.

Внаслідок таких дій, на щастя, ніхто не постраждав. 

Затримання підозрюваного відбулося на прилеглій території площі Героїв, 15. Під час затримання чоловік чинив опір працівниками поліції. З метою уникнення затримання застосував ніж типу мачете.

Працівник поліції отримав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани правої половини обличчя та правого передпліччя.

Слідчий суддя Калуського міськрайонного суду Кардаш О.І. за результатом розгляду клопотання ухвалила застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Враховуючи, що злочин було вчинено із застосуванням насильства розмір застави в такому випадку не визначався.

Злочин, в учиненні якого підозрюється особа, є особливо тяжким, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк понад 10 років або довічне позбавлення волі.

За повідомленням прес-служби суду