Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області оголосив конкурс на кращий малюнок «Яким я бачу суд»  

16 жовтня 2018, 13:22

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс  дитячого малюнка, на тему: «Яким я бачу суд».

 Участь у конкурсі можуть прийняти учні 1-11 класів навчальних закладів освіти на території міста Тлумача та Тлумацького району Івано-Франківської області.

 Всі бажаючі можуть подати свої роботи до 20 листопада 2018 року, на адресу Тлумацького районного суду Івано-Франківської області: вул. Винниченка, 14 А, міста Тлумача Івано-Франківської області, 78000, або звертатися до прес-служби суду (каб.24). 

Конкурсні роботи (малюнки) повинні бути оригінальними та мають стосуватися теми правосуддя в Україні (образ судді, оголошення рішення суду, будівля суду, зал судового засідання, учасники судового процесу, суд майбутнього, Феміда, тощо). Робота має бути виконана на аркуші формату А4. Роботи подані класом, або групою дітей – на аркуші формату А5. На зворотному боці слід зазначити ПІБ, клас та назву навчального закладу.

Повідомляємо, що конкурсні роботи будуть розміщені на офіційній сторінці прес- служби Тлумацького районного суду в соціальній мережі «Фейсбук» та звертаємо увагу, що одна особа має право віддати  свій голос лише одному малюнку.

Переможці конкурсу отримають винагороди та пам’ятні призи.

Про дату та місце вручення нагород переможців конкурсу буде повідомлено додатково. 

 

За повідомленням прес-служби суду