Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Меморандум про співпрацю між Вищою радою правосуддя (ВРП) і Legal High School

20 серпня 2018, 17:19

20 серпня 2018 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Вищою радою правосуддя (ВРП) і Legal High School, яким задекларовано обєднання зусиль, спрямованих на підвищення рівня обізнаності спільноти із діяльністю системи правосуддя.

 В урочистій церемонії взяли участь голова ВРП Ігор Бенедисюк, голова Наглядової ради LHS, відомий учений-цивіліст Наталія Кузнєцова, засновник LHS, шеф-редактор газети «Юридическая практика» Рустам Колесник та радник Юридичної групи LСF Тетяна Ігнатенко.

Учасники заходу акцентували увагу як на освітній місії LHS, так і на комунікаційній: важливості спілкування і проведення експертних дискусій серед представників різних юридичних професій.

Основним напрямом співпраці підписантів стане проведення спільних освітніх заходів, спрямованих на поліпшення якості освіти громадян. Співпраця у рамках цього Меморандуму здійснюватиметься на безоплатних партнерських засадах та буде направлена на проведення просвітницьких лекцій за підтримки і за участю Вищої ради правосуддя з можливістю залучення представників інших органів системи правосуддя.

Як наголосив Ігор Бенедисюк під час підписання документа, проект сприятиме поширенню інформації про Вищу раду правосуддя, зміни у судовій системі, та «ідей, які просуває судова реформа», як у професійній спільноті, так і серед більш широкого кола громадян.

Переглянути фотоальбом

Прес-центр судової влади України