Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тетяну Малашенкову переобрано Головою Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя

17 серпня 2018, 14:28

17 серпня 2018 року у Вищій раді правосуддя відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

У засіданні Комісії взяли участь члени Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Комков В.К., Малашенкова Т.М., Голубицький С.С., Стародуб О.П., Суховий В.Г., Мєзєнцев Є.І., Суярко Т.Д.

Зокрема, у зв’язку із закінченням строку повноважень Голови Комісії Т.Малашенкової до порядку денного засідання було внесено питання обрання Голови Комісії відповідно до Положення про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 18 травня 2017 року.

За пропозицією членів Комісії 17 серпня 2018 року Тетяну Малашенкову переобрано Головою Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

Також під час засідання розглянуто інші питання, зокрема щодо визначення представників Комісії до складу робочої групи для оновлення Правил поведінки працівника суду.

Т.Малашенкова повідомила, що Рада суддів України звернулася до Комісії для визначення представників до складу робочої групи з метою оновлення методологічної роботи апарату суду та формування високих стандартів поведінки його працівників.

Рішенням Комісії до складу робочої групи для оновлення Правил поведінки працівника суду обрано Малашенкову Т.М, Лукаша Т.В. та Стародуба О.П.

Окрім того, Комісія розглянула питання організації проведення, вимоги до завдань з перевірки володіння іноземною мовою кандидатами на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя.

Після визначення кола експертів для створення завдань з питань перевірки володіння іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи*, та їх подання секретаріатом ВРП на затвердження Комісії прийнято рішення невідкладно скликати засідання Комісії.

Затверджені зразки завдань щодо перевірки володіння іноземною мовою кандидатами зазначеної категорії посад будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

Також Голова Комісії Малашенкова Т.М. повідомила пропозиції комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя, відповідно до яких Комісія надасть інформацію Голові Державної судової адміністрації України про проведення конкурсу на зайняття посади заступника керівника апарату Верховного Суду – керівника секретаріату Касаційного кримінального суду Верховного Суду після подання секретаріатом ВРП на затвердження Комісії завдань з питань перевірки володіння іноземною мовою.

 

Відповідно до статті 12 Статуту Ради Європи від 5 травня 1949 року офіційними мовами Ради Європи є англійська та французька мови.

Переглянути фотоальбом

Прес-центр судової влади України