Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОААС скасував рішення, яким суд забов'язав депутата Таїровської селищної ради з'явитися на сесію ради

16 серпня 2018, 16:46

 

Одеський апеляційний адміністративний суд скасував рішення Одеського окружного адміністративного суду та закрив провадження у справі щодо визнання протиправною бездіяльності депутата Таїровської селищної ради Цандра В.В., що виражалась в систематичному неприбутті на першу сесію новообраної ради та зобов'язання депутата взяти участь у першій сесії і прибути до приміщення Таїровської селищної ради.

14 серпня 2018 року судова колегія Одеського апеляційного адміністративного суду розглянула апеляційну скаргу депутата Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області Цандра В. В. на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 04 червня 2018 року у справі за позовом Таїровської селищної виборчої комісії Овідіопольського району Одеської області про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії зареєстрованого депутата Таїровської селищної ради за результатами перших виборів депутатів Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області Таїровської селищної об'єднаної громади 24 грудня 2018 року в одномандатному виборчому окрузі № 1 Цандра В. В.

Нагадуємо, судом І інстанції позов Таїровської селищної виборчої комісії до зареєстрованого депутата Таїровської селищної ради Цандра В.В. задоволено частково, визнано протиправною бездіяльність депутата та зобов'язано обраного та зареєстрованого депутата сільради взяти участь у першій сесії. В задоволенні решти позовних вимог відмовлено. (Текст рішення суду І інстанції доступний за посиланням -  http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/74482536)

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду ухвалила:

  • апеляційну скаргу депутата Таїровської селищної ради Цандра В.В залишити без задоволення;
  • скасувати рішення Одеського окружного адміністративного суду від 04 червня 2018 року;
  • закрити апеляційне провадження.

Постанова суду апеляційної інстанції набрала законної сили з дати її прийняття, але може бути оскаржена до Верховного суду протягом тридцяти днів з дня складання повного судового рішення.

З судовим рішенням ОААС у справі №815/1666/18 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення його повного тексту.

 

 

Фото-Odessa.onlaine

За повідомленням прес-служби суду