Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступника начальника Голопристанського ДФС у Херсонській області взято під варту за підозрою в одержанні неправомірної вигоди

13 червня 2018, 16:45

13.06.2018 року суддею Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Г. А було розглянуто клопотання слідчого СУ ГУНП в Херсонській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо заступника начальника ДФС у Голопристанському районі.

Як вбачається з клопотання слідчого, 08.06.2018 року підозрюваний у м. Гола Пристань, зустрівшись в кафе з громадянином Т. повідомив останньому, що має дані у вигляді списку автомобільного транспорту із зазначенням типу транспорту та номерних знаків на якому Т, здійснює перевезення пасажирів на території м. Гола Пристань, заначивши, що за надання можливості на здійснення перевезень без документів та не притягнення останнього та осіб з якими він займається перевезенням пасажирів до адміністративної відповідальності за ст. 164 КУпАП, йому необхідно надати грошові кошти загальною сумою 2 500 грн., зазначивши вказану суму на екрані власного мобільного телефону.

11.06.2018 року підозрюваний отримав дану суму грошей. У цей же день його злочинні дії були виявлені співробітниками правоохоронних органів, з вилученням одержаної ним суми коштів.

Дана особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а саме - одержання службовою особою яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища.

Ухвалою cлідчого судді від 13.06.2018 року клопотання слідчого було задоволено: застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 09.08.2018 року та визначено розмір застави у сумі 88 100 гривень.

За повідомленням прес-служби суду