Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тячівський райсуд Закарпатської області спростовує інформацію опубліковану в інтернет - виданнях "ZakNEWS" та "Тячів NEWS"

19 квітня 2018, 13:12

В засобах масової інформації (http://tyachivnews.in.ua/novini/tyachyvschina/26751-na-tyachvschin-mtinguvalniki-vimagayut-spravedlivogo-rshennya-schodo-rzanini-v-nizhny-apsh.html  та http://zaknews.in.ua/novini/zakarpattya/36570-na-zakarpatt-znovu-mtinguyut-vdeo.html) розповсюджена інформація нібито рішенням Тячівського райсуду від 4.04.2018 року змінено запобіжний захід на домашній арешт особі – малолітньому Турда Василь Васильович, 12.03.2004 р.н., мешканцю с. Нижня Апша, що проживає по вул. Леніна, 22, який в ході суперечки зарізав іншого.

Тячівський районний суд повідомляє, що вищенаведена інформація не відповідає дійсності, так як на розгляд Тячівського районного суду по вищенаведеному випадку не находили жодні клопотання про проведення тих чи інших слідчих дій, в тому числі про обрання чи зміну запобіжного заходу малолітньому Турда Василю Васильовичу.

Просимо журналістів ставитись більш відповідально до публікацій такого характеру та більш ретельно перевіряти отриману ними інформацію перед її опублікуванням.

За повідомленням прес-служби суду