Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП оголосила про наявність вакантної посади заступника Голови ДСА України, відповідального за питання цифрового розвитку

20 жовтня 2023, 13:09

Вища рада правосуддя рішенням від 19 жовтня 2023 року оголосила про наявність вакантної посади заступника Голови Державної судової адміністрації України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а також затвердила Умови для зайняття вказаної вакантної посади.

Рішення прийняте з метою забезпечення відкритого, прозорого та ефективного підбору кандидата на зайняття посади заступника Голови ДСА України, який відповідатиме за цифровізацію процесів у судах.

Забезпечення заходів зі створення та належного функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи належить саме до повноважень одного із заступників Голови ДСА України, відповідального за питання цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Зазначимо, що відповідно до частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору.

Відповідно до Умов для зайняття вакантної посади прийом документів кандидатів завершується о 24 годині 10 листопада 2023 року якщо документи подаються в електронній формі, або о 15:45 10 листопада 2023 року якщо документи подаються особисто.

Документи приймаються в електронному вигляді на електронну пошту assistant@hcj.gov.ua або в паперовому вигляді за адресою: вул. Студентська, 12-а, м. Київ, 04050, телефон для довідок: (044) 481-06-22.

Відповідно до рішення ВРП наводимо вичерпний перелік умов добору:

УМОВИ

для зайняття вакантної посади заступника Голови Державної судової адміністрації України

з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації

Загальні умови

1. Посадові обов’язки:

1) забезпечення розвитку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, яка є основою цифрової трансформації судової системи;

2) здійснення повноважень відповідно до розподілу повноважень, визначених Головою Державної судової адміністрації України;

3) забезпечення реалізації державної політики цифрового розвитку, цифрової трансформації адміністративних процесів та інформаційної реінтеграції, запровадження у правосуддя цифрових технологій під час реалізації державної політики.

2. Умови оплати праці:

1) посадовий оклад – 56608, 00 гривень;

2) надбавка до посадового окладу за ранг – відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

3) інші надбавки, доплати та премії відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

4) додаткові стимулюючі виплати відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15.

3. Перелік інформації, необхідної для участі в доборі, та строк її подання:

1) заява у довільній формі про участь у доборі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби;

2) заповнена особова картка встановленого зразка (наказ Національного агентства України з питань державної служби від 19 травня 2020 року № 77-20);

3) заява про згоду на обробку персональних даних (додаток 1);

4) документи, що підтверджують наявність у кандидата громадянства України;

5) документи, що підтверджують наявність у кандидата відповідної освіти;

6) документи, що підтверджують наявність у кандидата досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад;

7) інші документи, які за бажанням можуть надавати кандидати, що підтверджують їх переваги, досвід та відповідні знання у сфері цифровізації (наприклад, власне бачення концепції цифровізації судової влади, інформація про успішно реалізовані проєкти із впровадження складних інформаційних систем, рекомендації тощо).

Прийом документів здійснюється по 24:00 10 листопада 2023 року якщо документи подаються в електронній формі, або по 15:45 10 листопада 2023 року якщо документи подаються особисто.

Документи приймаються в електронному вигляді на електронну пошту assistant@hcj.gov.ua або в паперовому вигляді за адресою: вул. Студентська, 12-а, м. Київ, 04050, телефон для довідок: (044) 481-06-22.

4. Вимоги до кандидата

Ступінь вищої освіти – не нижче магістра (спеціаліста), бажано в галузі комп’ютерних наук або кібернетики, або цифрових технологій чи інших суміжних спеціальностей, загальний стаж роботи не менше семи років; досвід роботи на посадах державної служби категорії «А» чи «Б» або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері не менш як три роки; вільне володіння державною мовою, володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи.

Довідково

  • Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: заступника Голови Державної судової адміністрації України буде призначено на посаду тимчасово, за строковим трудовим договором, до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не більше ніж на 12 місяців із дня припинення чи скасування воєнного стану.
  • Особи, які подають документи на зайняття посади заступника Голови Державної судової адміністрації України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та не є державними службовцями, повинні подати декларацію кандидата на посаду особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
  • Сертифікати щодо володіння українською та іноземними мовами на період дії воєнного стану надаються за бажанням.

Додаток 1 до Умов для зайняття вакантної посади заступника Голови Державної судової адміністрації України "Згода на обробку персональних даних"

Вища рада правосуддя