Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з річницею створення Служби судової охорони

04 квітня 2023, 10:48

Привітання співробітників Служби судової охорони з нагоди 4-ї річниці з Дня створення Служби від імені т.в.о. Голови Служби судової охорони, полковника Служби судової охорони Віктора Мороза

Шановні працівники Служби судової охорони!

Від імені Вищої ради правосуддя і мене особисто прийміть найщиріші вітання з річницею заснування Служби судової охорони.

За період із дня створення, Служба судової охорони успішно виконує покладені на неї завдання із забезпечення підтримання громадського порядку в суді, особистої безпеки суддів, працівників суду, учасників судового процесу, а також охорони приміщень суду, органів і установ системи правосуддя.

Ваше професійне виконання службових обов’язків дає змогу суддям, працівникам судів, громадянам почуватися захищеним та бути впевненими в тому, що їхнє життя і здоров’я не опиниться під загрозою.

Особливо важливою і відповідальною є ваша робота в нинішній період повномасштабної агресії російської федерації, оскільки потреба в забезпеченні надійної безпеки роботи судів є особливо необхідною. Саме завдяки вашій щоденній відданій праці, суди залишаються безпечними для працівників суду та відвідувачів.

Ми шануємо ваш професіоналізм, і вдячні за сумлінне виконання службових обов’язків.

Зичу вам міцного здоров’я, родинного щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх ваших добрих справах, професійного зростання, миру та найскорішої для нас усіх Перемоги.

З повагою

Голова Вищої ради правосуддя Григорій Усик

 

Привітання Голови Верховного Суду з річницею створення Служби судової охорони 

Привітання Голови Ради суддів України з річницею створення Служби судової охорони

Щиро вітаю з річницею створення!

Ще з часів Козацтва в суддів була охорона і я дуже радий, що чотири роки тому в Україні відновилась ця традиція! Зараз, ми можемо констатувати, що Служба судової охорони не тільки відбулась, а й стрімко розвивається!

Захищаючи суддю та учасників судового процесу, Ви захищаєте верховенство права!

Дякуємо вам за цілодобову та безперервну працю, адже дійсно ваша пильність – це наша безпека!

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з річницею створення Служби судової охорони

Служба судової охорони! 

Ще чотири роки тому про її створення було мало кому відомо, проте вже зараз, перебуваючи в будівлі суду, кожна людина — суддя, працівник апарату, учасник судового процесу або звичайний відвідувач — відчуває себе в повній безпеці! 

Так, сьогодення підготувало вам нові виклики, але я впевнений, що ми разом зможемо з ними впоратись! 

Державна судова адміністрація України із свого боку докладає максимум зусиль, щоб Служба судової охорони стала надійним захисником судової влади та громадян України, які братимуть участь у судових процесах! Це наше головне завдання! 

Щиро вітаю з річницею створення! Разом до перемоги!