Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щасливого Нового року!

31 грудня 2022, 12:00

Привітання Вищої ради правосуддя з Новим роком

Рік, що минає, був найтяжчим у новітній історії України. Воєнний 2022-й – рік надзвичайно жорстких випробувань та гірких втрат. Але водночас рік великого Подвигу українського народу. Рік незламної сили, мужності, єдності та самопожертви у боротьбі за нашу землю і свободу.

Кожен з тих, на кому тримається судівництво, теж гідно впродовж року тримав свій фронт, демонструючи найвищі професійні якості та людські чесноти. Ми вдячні всім вам, колеги, за громадянську позицію та витримку.

Ми пишаємося нашими воїнами, глибоко вдячні кожному, хто захищає нас, підтримуємо армію. Ми хочемо, щоб всі наші герої повернулися живими.

Хай наступний 2023 рік стане переможним для України. Хай в українських родинах запанує спокій, всі будуть здоровими і радісними. Мирного неба, сил і наснаги кожному.

Слава Україні!

 

​Привітання Голови Ради суддів України з Різдвяно-новорічними святами

Шановні колеги-судді, працівники апарату судів, органів та установ системи правосуддя!

Дорогі українці!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть щирі вітання з Різдвяно-новорічними святами, які для нас завжди були і будуть родинним оберегом, відліком нових починань і задумів, стартом для нових мрій і досягнення цілей.

Ми чекаємо на Новий 2023 рік, бо віримо, що він буде роком Перемоги Українського Народу над російським агресором, що у наші домівки повернуться радість та вселенське добро, що кожен з нас буде захищений від війни та бід, які приніс на нашу землю ворог.

Ми переможемо, бо з нами Бог, Україна і наші доблесні Збройні Сили України! Вірмо в себе, підтримуймо ближніх, допомагаймо слабшим, творімо добро і спільними зусиллями в Новому 2023 році, наближаймо нашу Перемогу!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з Новим роком

Шановні колеги, працівники апарату судів, органів та установ системи правосуддя! Панове судді!

Від колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші привітання з Новим 2023 роком!

Загартовані випробуваннями року, що минає, ми всі живемо вірою у рік прийдешній. Ми чекаємо від нього добра, нових здобутків і нашої перемоги над ворогом. Нехай так і буде!

Бережіть себе, тих, кого любите, тих, хто нас захищає і все буде Україна!

З Новим роком!

З повагою

Голова ДСА України Олексій Сальніков

 

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні колеги!

Вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Рік, що минає, найскладніший та найтрагічніший в історії незалежної України. Та попри все зло і тяжкі випробування, які принесла війна, особливе відчуття єдності дає нам сил і витримки, зміцнює віру в нашу Перемогу, сповнює оптимізмом.

Новорічні свята мають особливу магію надії на здійснення мрій. Без сумніву, 2023 рік стане для всіх українців переможним.

Нехай у ваших родинах знов запанує атмосфера затишку, тепла і щастя, в душі – гармонія і в серці – любов.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям, що маємо змогу святкувати Різдво Христове. 

З добрими думками – у прийдешній 2023 рік! Віримо в ЗСУ та Перемогу! Радісних, щедрих, спокійних різдвяних свят!

 

Привітання Національної школи суддів України з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні колеги, друзі!

Від імені колективу Національної школи суддів України та від себе особисто прийміть найщиріші вітання
з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

І хоча агресор своїм вторгненням зіпсував нинішні свята, надія на світле майбутнє та здійснення бажань все ж гріє душу кожного українця. Тож нехай сяйво Різдвяної зірки зігріває вас благодатним теплом і любов’ю, наповнює щастям та радістю, дарує святковий настрій, а рік прийдешній принесе достаток і благополуччя.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, затишку, сили духу, успіхів у всіх ваших починаннях та якнайскорішої перемоги над ворогом!

Слава Україні!

З повагою

Ректор Микола Оніщук