Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рада суддів України відновила підготовку до з'їзду суддів України

02 листопада 2022, 10:06

Рада суддів України відновила підготовку до проведення ХІХ позачергового з'їзду суддів України.

Востаннє з'їзд відклали через те, що Етична рада, за час, що залишився до проведення суддівського форуму, а це 11-13 липня 2022 року, не встигала провести співбесіди з усіма кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя, які вирішили обиратися від з'їзду суддів України.

"За інформацією Етичної ради вона завершила співбесіди з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя від з'їзду суддів України. Відповідно, на найближчому засіданні РСУ ми визначимо дату проведення з'їзду і приступимо до виконання організаційно-технічних заходів" - повідомив Голова Ради суддів України Богдан Моніч.

Також, в межах організаційних заходів щодо підготовки й проведення з'їзду суддів України, буде організовано проведення традиційного відеомарафону за участі кандидатів на посаду члена ВРП від з'їзду суддів України, щодо яких буде позитивний висновок Етичної ради.

Участь кандидатів у відеомарафоні буде добровільною, він відбуватимуться в режимі онлайн на платформі ZOOM і транслюватимуться на YouTube-каналі Ради суддів України. Детальна інформація щодо проведення відеомарафону буде опублікована на сайті Ради суддів України.

Нагадаємо, ХІХ позачерговий з'їзд суддів України найперше було призначено на 22-23 грудня 2021 року.

Рада суддів України