Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний семінар для користувачів "Електронного суду" провели в ДСА України

06 жовтня 2021, 09:02

5 жовтня 2021 року державними підприємствами «Центр судових сервісів» та «Інформаційні судові системи», що належать до сфери управління Державної судової адміністрації України, проведено спільний навчальний онлайн семінар, на якому були висвітлені питання роботи підсистем «Електронний суд» та «Електронний кабінет».

Всі бажаючі можуть переглянути запис семінару за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=8px1ACYCi9Y

Організатори онлайн-семінару дякують всім користувачам, які взяли активну участь в навчанні, ставили питання та висловлювали пропозиції.

Додатково слід нагадати, що технічна підтримка для користувачів підсистем «Електронний суд» та «Електронний кабінет» доступна за номером 044 492 70 10 та e-mail адресою inbox@vkz.court.gov.ua 

Якщо виникають питання, як зареєструвати офіційну електронну адресу в ЄСІТС, - в нагоді стануть:

Відеоуроки про порядок роботи в Електронному кабінеті, які розміщені на кожному кроці роботи програмного забезпечення (кнопка "Відеоінструкція" у верхній правій частині сторінки) - https://cabinet.court.gov.ua.

Відеоролики на каналі YouTube "Електронний кабінет" - https://www.youtube.com/channel/UCbZOPgWYEgmyGG1V-RF8RJg.

Детальні інструкції стосовно порядку роботи кожної з підсистем (модулів) на вебсторінці технічної підтримки користувачів ЄСІТС - https://wiki.court.gov.ua.

Крім цього, для суддів та працівників апаратів судів навчальним центром ДП "Інформаційні судові системи" на постійній основі проводяться начальні курси з приводу функціонування нових підсистем (модулів) ЄСІТС.

Ознайомитися з графіком проведення занять та записатися для участі в них працівникам суду можливо на порталі "Феміда" - http://femida.court.gov.ua.