Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Києві співробітники Служби судової охорони поповнили банк крові НДСЛ “Охматдит”

26 жовтня 2020, 15:13

Сьогодні, 26 жовтня, співробітники Служби судової охорони центрального органу управління й Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області здали кров для потреб дітей, які лікуються в НДСЛ “Охматдит”.

Двадцять охоронців відгукнулися на прохання адміністрації “Охматдиту” допомогти поповнити банк крові та її компонентів і добровільно здали по 450 грамів крові, які так необхідні хворим на тяжкі недуги дітям.

Співробітники Служби судової охорони переконані, що їхня кров врятує не одне дитяче життя.

"Донорська здача крові співробітниками Служби судової охорони – добра традиція. Ми завжди приходимо на допомогу медичним закладам, які потребують поповнення банків крові. Особливо, якщо це стосується дитячих гематологічних відділень та дитячих лікарень. Адже допомагати дітям – наш святий обов’язок", – підкреслив начальник медичної служби центрального органу управління Служби судової охорони Віталій Андронатій.

Варто додати, що співробітники Служби судової охорони в усіх областях України є постійними відвідувачами обласних центрів переливання крові. Тільки впродовж акції “Крапля життя від Служби судової охорони”, яка тривала протягом двох червневих тижнів, 489 співробітників Служби судової охорони в усіх куточках країни поповнили банки крові, плазми та тромбоцитарної маси більш як на 222 літри. 

Служба судової охорони