Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Прикарпаття та Рівного стали переможцями та призерами престижних спортивних змагань

28 вересня 2020, 15:13

Цими вихідними співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області взяли участь у Чемпіонаті зі змішаних єдиноборств серед учасників АТО та ООС, а також у легкоатлетичному забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. 

На Чемпіонаті ARMY MMA, який проходив у Палаці Потоцьких в Івано-Франківську, команда судових охоронців Франківщини боролася в різних вагових категоріях і здобула одну перемогу технічним нокаутом та відзнаку за кращий бій.

Також співробітники Служби судової охорони Прикарпаття разом із родинами взяли участь у легкоатлетичному кросі в рамках Всеукраїнського патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”, присвяченого пам’яті загиблим воїнам.

Під час проведення забігу на дистанції у 1,5 км кожний учасник мав на футболці фотопринт із прізвищем одного з героїв України – так вшанували пам’ять про всіх загиблих воїнів.

Варто наголосити, що понад чотири десятки ветеранів АТО та ООС служать у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Івано-Франківській області. Вони постійно підтримують заходи й ініціативи, пов’язані з активною соціальною діяльністю захисників України.

А у Рівному на змаганнях з армспорту серед представників правоохоронних структур фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” зійшлися справжні стронгмени силових структур регіону. Команда Територіального управління Служби судової охорони Рівненської області виборола срібло цих змагань.

За результатами особистих заліків другі місця у своїх вагових категоріях дісталися судовим охоронцям капралам Служби Віталієві Адамчуку, Юрієві Давидюку та Олександрові Зеленчуку. Також дві бронзи вибороли майор Микола Штундер та капрал Василь Костюкевич. 

Отже Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області стало триразовим призером “Динаміади-2020” з різних видів спорту. 

Служба судової охорони