Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Індустріального районного суду міста Дніпропетровська діагностовано COVID-19

23 вересня 2020, 13:10

Повідомляємо, що у працівника Індустріального районного суду міста Дніпропетровська підтверджено захворювання на COVID-19, працівник зараз перебуває на лікарняному.

У суді посилено заходи безпеки, усіх працівників суду зобов’язано використовувати засоби індивідуального захисту, регулярно проводиться дезінфекція приміщень суду. Особи, які контактували з інфікованим працівником, знаходяться на самоізоляції.

У випадку наявності ознак захворювання працівникам суду рекомендовано вжити заходів для самоізоляції та невідкладно звернутися до медичного закладу.

Нагадаємо, що на підставі Наказу № 15 від 17 березня 2020 року, відповідно до постанови Кабміну Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України COVID-19”, керуючись рекомендаціями Ради суддів України встановлено особливий режим роботи Індустріального районного суду міста Дніпропетровська, зокрема:

- заборонено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;

- до приміщень суду допускаються учасники судового процесу за 20 хвилин до початку судового засідання за умови пред`явлення судової повістки, або СМС-повідомлення при виклик на поточну дату, у разі відсутності відповідного повідомлення, вхід можливий з дозволу судового розпорядника;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель;

-  припинено проведення особистого прийому керівництвом суду;

- ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, здійснюється в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві, заяви про ознайомлення приймаються через дистанційні засоби зв’язку;

- зменшено кількість судових засідань, що призначаються для розгляду протягом робочого дня;

- за можливості судовий розгляд справ здійснюється без участі сторін, в порядку письмового провадження.

Для отримання копії судового рішення просимо громадян звертатись з письмовою заявою на офіційну електронну адресу суду: inbox@ind.dp.court.gov.ua. Копії судових рішень буде направлено на вказану громадянами поштову адресу. На раніше подані заяви, виготовлені копії судових рішень, у разі терміновості, можливо отримати у канцелярії Індустріального районного суду міста Дніпропетровська зателефонувавши за внутрішнім телефоном, який знаходиться в холі або за міськими номерами телефонів:

         Загальна канцелярія та канцелярія з розгляду справ про адміністративні правопорушення: (056) 720-94-05;

         Цивільна канцелярія: (056) 720-94-07;

         Кримінальна канцелярія: (056) 720-94-08.

Подання процесуальних документів у справах можливо з використанням системи “Електронний суд”, засобами поштового зв`язку.

Звернення до суду з інших питань може здійснюватися засобами поштового зв`язку або на електронну адресу суду: inbox@ind.dp.court.gov.ua, відповідь на такі звернення надсилатиметься засобами поштового зв`язку або на електронну адресу, вказану у зверненні.

Якщо звернення та документи будуть подаватися в електронній формі на електронну адресу суду, такі документи, відповідно вимог Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» та Положення про порядок використання ресурсів локальної комп'ютерної мережі в Державній судовій адміністрації України, територіальних управліннях Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції, необхідно скріплювати електронним цифровим підписом заявника.

Наполегливо просимо утриматися від відвідування Індустріального районного суду міста Дніпропетровська, а у разі необхідності візиту - максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

 

Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська