Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Черкаському окружному адміністративному суді проведено опитування відвідувачів суду

01 вересня 2020, 10:36

З 24 червня по 14 серпня 2020 року в Черкаському окружному адміністративному суді проводилось добровільне анонімне опитування громадян щодо задоволеності якістю функціонування суду. За результатами проведеного анкетування в цілому суд отримав позитивну оцінку.

Опитування відбувалося із застосуванням карток громадянського звітування з відповідними блоками питань, за допомогою яких відвідувачі мали змогу оцінити діяльність Черкаського окружного адміністративного суду за такими критеріями, як доступність суду, зручність та комфортність перебування у суді, повнота та ясність судової інформації, якість роботи працівників апарату суду, дотримання термінів судового розгляду, якість роботи суддів, якість написання та обґрунтування судового рішення.

У ході реалізації опитування зібрана та проаналізована інформація за зазначеними вище параметрами, а результат опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду відображений у відсотковому значенні відповідно до кількості респондентів, що надали відповідь на те чи інше питання в анкеті. Всього в опитуванні прийняло участь 59 осіб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Черкаський окружний адміністративний суд