Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У різних куточках України тривають тактико-спеціальні заняття співробітників Служби судової охорони

28 серпня 2020, 09:47

У територіальних управліннях Служби судової охорони тривають тактико-спеціальні заняття, спрямовані на підвищення вишколу співробітників Служби для забезпечення охорони та безпеки органів судової влади.

У Житомирі 27 серпня співробітники Служби судової охорони стали учасниками спільного з управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій тактико-спеціального заняття, під час якого відпрацьовувалися дії судових охоронців у разі виникнення пожежі чи ліквідації наслідків стихійного лиха на території судової установи.

Також фахівці ДСНС провели зі співробітниками Служби заняття з психологічної підготовки.

Цього ж дня на Прикарпатті в Богородчанському та Надвірнянському районних судах пройшли тактико-спеціальні заняття з командирами взводів та відділень Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Під час заняття працівники Служби судової охорони відпрацювали алгоритми дій у разі будь-яких ускладнень забезпечення громадського порядку під час розгляду резонансних судових справ, проведення масових акцій протесту біля судових установ, необхідності припинення проявів неповаги до суду та забезпечення безпеки учасників судового процесу. 

Систематичне проведення подібних тактико-спеціальних занять на базі органів системи правосуддя підвищує кваліфікаційний рівень співробітників Служби судової охорони та ефективність спільних дій і злагодженої командної роботи з представниками інших силових структур під час забезпечення безпеки учасників судового процесу.

 

Служба судової охорони