Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Три судові установи на Донеччині, Запоріжжі та Кіровоградщині перейшли під охорону Служби судової охорони

20 серпня 2020, 17:14

Сьогодні, 20 серпня, одразу три судові установи на Донеччині, Запоріжжі та Кіровоградщині перейшли під охорону Служби судової охорони.

Так, на Донеччині одинадцятим органом судової влади, який відтепер охороняється Службою судової охорони, став Красноармійський міськрайонний суд, що в місті Покровську.

Начальник Територіального управління Служби у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур провів інструктаж співробітникам, що заступили на охорону цієї судової установи. Як він зазначив, сумлінне виконання професійних обов’язків, відповідальне ставлення до виконання важливих завдань із забезпечення охорони й безпеки судових установ співробітниками Служби є запорукою якісної та успішної роботи всього територіального управління.

Сьогодні ж під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області перейшов Комунарський районний суд м. Запоріжжя.

Судові охоронці забезпечуватимуть пропуск осіб до суду, підтримуватимуть громадський порядок і безпеку в суді та вживатимуть заходів для запобігання вчиненню правопорушень відвідувачами установи.

Під час заходу начальник Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області полковник Служби судової охорони Олександр Корсун, т. в. о. голови Комунарського районного суду м. Запоріжжя Людмила Варнавська та начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області Ірина Бєлікова обговорили питання взаємодії із забезпечення громадського порядку, безпеки суддів та учасників судового процесу.

Прийнятий під охорону Кіровський районний суд м. Кіровограда став шостим об’єктом системи правосуддя області, у якому охорону та безпеку забезпечують співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Кіровоградській області. 

За доброю традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.

Загалом під охороною Служби судової охорони вже перебувають 343 об’єкти судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає майже 1050 судових охоронців.

 

 

 

 

Служба судової охорони