Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці, поліцейські та бійці НГУ удосконалювали взаємодію під час спільного тактико-спеціального заняття

19 серпня 2020, 17:22

Сьогодні, 19 серпня, на базі Крюківського районного суду м. Кременчука  пройшли спільні тактико-спеціальні заняття співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області та представників інших силових структур регіону.

Судові охоронці, поліцейські та бійці Національної гвардії України удосконалювали взаємодію у разі порушень громадського порядку чи масових заворушень, що можуть мати місце в судовій установі.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області вже не вперше організовують і проводять спільні з іншими силовиками заняття, адже злагоджена співпраця усіх силових структур області у випадку надзвичайних ситуацій – це запорука успіху, тому завжди використовують будь-яку нагоду для самовдосконалення.

Постійні тренування дають свої позитивні результати. Судові охоронці Полтавщини успішно відпрацювали усі сценарії та ситуативні завдання, вкотре продемонструвавши, що готові протидіяти порушникам громадського порядку в судових установах.

 

Служба судової охорони