Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всі органи судової влади Полтави відтепер охороняються Службою судової охорони

04 серпня 2020, 14:46

3 серпня 2020 року була прийнята під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області остання судова установа Полтави – друга будівля Ленінського районного суду м. Полтави.

До суду завітали начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби Олександр Аленін та голова Ленінського районного суду м. Полтави Юрій Новак, які привітали співробітників суду та контролерів управління з початком майбутньої співпраці.

«Відсьогодні ми охороняємо усі судові установи нашого міста. Ми розуміємо усю відповідальність, тому докладаємо максимум зусиль для того, аби кожен з вас почував себе у безпеці, бо ми одна велика родина. Ваша безпека – наш обов’язок» - зазначив начальник територіального управління полковник Служби Олександр Аленін та вручив символічний знак Служби голові суду.

«Це вже друга будівля нашого суду, яку охоронятимуть співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області. І дивлячись на результат того часу, який під охороною знаходиться наша перша будівля, ми можемо зробити лише позитивні висновки, адже зміни реально відчутні. Ми бачимо належний рівень підготовки контролерів та відчуваємо себе в безпеці» - додав голова Ленінського районного суду Юрій Новак.

Територіальне управління Служби судової охорони у Полтавській області