Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під захистом Служби судової охорони вже 320 органів і установ судової влади України

23 липня 2020, 09:06

22 липня співробітники Служби судової охорони взяли під свій  захист чотири судові установи на Луганщині, Донеччині та Житомирщині.

Так, під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області перейшло одразу два органи системи правосуддя: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Луганській області та Рубіжанський міський суд Луганської області.

Наразі на Луганщині це вже 12 орган судової влади, який перебуває під захистом Служби судової охорони.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник Служби Вячеслав Абрамов представив колективу суду співробітників, які заступили на службу з охорони, забезпечення безпеки та підтримання громадського порядку в судових установах та побажав судовим охоронцям сумлінно виконувати свої обов’язки.

Присутній на заходах голова Територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Ігор Савенко побажав судовим охоронцям успіхів у службовій діяльності, а голова Рубіжанського міського суду Юрій Ткачук переконаний, що відсьогодні вони під надійним захистом співробітників Служби судової охорони.

Сьогодні ж на Донеччині співробітники Служби судової охорони взяли під свою охорону дев’ятий об’єкт системи правосуддя області – Мар’їнський районний суд Донецької області.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби Андрій Єпур представив суддям і працівникам апарату суду судових охоронців, які забезпечуватимуть охорону та громадський порядок на території Мар’їнського районного суду.

До виконання завдань з охорони й забезпечення безпеки Черняхівського районного суду Житомирської області приступили співробітники Територіального управління служби судової охорони у Житомирській області.

З початком несення служби судових охоронців привітав  виконувач обов’язків голови Черняхівського районного суду Житомирської області Євген Бруховський.  Він висловив сподівання, що відсьогодні всі працівники судової установи і її відвідувачі будуть у безпеці.

Водночас начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук запевнив голову суду у високому рівні кваліфікації співробітників Служби та їх відповідальному ставленні до несення служби із забезпечення безпеки всіх працівників та відвідувачів суду.

Черняхівський районний суд Житомирської області став тринадцятою судовою установою на Житомирщині, яка перейшла під охорону Служби судової охорони.

Процедури взяття під охорону судових установ пройшли без зайвих урочистостей, але з дотриманням карантинних заходів.

Продовжуючи гарну традицію Служби усім жінкам співробітницям судів подарували квіти.

До слова, під охороною Служби судової охорони вже перебуває 320 органів судової влади у всіх 24 областях України.

Служба судової охорони