Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на участь у навчальному курсі «Підготовка тренерів із впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду»

03 липня 2020, 15:34

Оголошено конкурсний прийом заявок для проходження навчання за програмою спеціального курсу «Підготовка тренерів із впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду». Цей курс розроблений міжнародними та національними експертами Проєкту ЄС «Право-Justice» в межах реалізації Ініціативи «Модельні суди».

Долучитися до навчання запрошуються судді, працівники апаратів судів, прокурори, представники Національної поліції України та системи безоплатної правової допомоги.

Мета навчального курсу – підготовка тренерів, які в подальшому самостійно зможуть передати набуті спеціальні професійні знання та навички своїм колегам для поширення кращих європейських практик із забезпечення доступу до правосуддя користувачів суду з числа вразливих категорій громадян, зокрема, дітей, жертв сексуального та гендерно зумовленого насильства, осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення.

Для участі у відборі необхідно заповнити форму https://bit.ly/2VwicF2, підготувати супровідний лист, написати есе на тему «Доступність суду для вразливих груп як частина права на судовий захист», додати їх до заявки та надіслати.

За результатами оцінювання отриманих матеріалів конкурсна комісія проекту визначить 20 учасників навчального курсу.

Навчальний курс почнеться 15 липня 2020 року та передбачає проведення восьми вебінарів із періодичністю двічі на тиждень.

Кінцевий термін подачі заявок – 7 липня 2020 року.

Програма навчального курсу – за посиланням: https://bit.ly/38hh90L.

Більш детальна інформація: https://bit.ly/2BrC1GM.

Ініціатива «Модельні суди» покликана поліпшити ефективність правосуддя, якість обслуговування клієнтів, покращення комунікації, підвищення рівня безпеки та підтримки в українських судах громадян із числа вразливих категорій.