Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У одного з працівників апарату Оболонського районного суду міста Києва підтверджено діагноз COVID-19

26 червня 2020, 14:26
Звертаємо увагу учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у одного з працівників апарату Оболонського районного суду міста Києва підтверджено діагноз COVID-19.
Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Оболонський районний суд міста Києва продовжує здійснювати судочинство задля забезпечення доступу до правосуддя.
Разом з цим, з метою безпечного перебування в приміщенні суду проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь, вжито заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з хворим, з їх наступним тестуванням на COVID-19.
Також, з метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників суду, рішенням зборів суддів тимчасово запроваджено особливий режим роботи Оболонського районного суду м. Києва.
З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, можливо використати альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо, а саме: за допомогою поштового зв’язку, підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду inbox@ob.ki.court.gov.ua, а також через скриньку, встановлену на 1 поверсі в холі.
Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.
Детальніше за посиланням👉🏻 https://ob.ki.court.gov.ua/sud2605/pres-centr/news/960438/
За повідомленням прес-служби суду