Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луганський окружний адміністративний суд взято під охорону Службою судової охорони

24 червня 2020, 10:56

Безпеку судових засідань, а також охорону приміщення Луганського окружного адміністративного суду відсьогодні, 23 червня, забезпечуватимуть співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області.

Керівник апарату Луганського окружного адміністративного суду Юлія Кабацька на початку заходу привітала державних службовців апарату суду та співробітників Служби судової охорони зі святом Днем державної служби подякувавши за ефективну роботу та нелегку і, водночас, почесну працю.

Висловила свої вітання співробітникам Служби судової охорони з початком несення служби та сподівання на  результативне співробітництво, адже в усіх нас одна мета – забезпечення кожній людині право на справедливий суд та повагу до інших прав і свобод.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник Вячеслав Абрамов представив колективові суду співробітників, які нестимуть службу в приміщені суду та привітав їх з початком виконання завдань з охорони судової установи побажавши гідно й сумлінно виконувати службові обов’язки.

В.о. голови Луганського окружного адміністративного суду Сергій Борзаниця привітав судових охоронців з початком несення служби, зауваживши що відтепер установа та працівники суду знаходяться під надійним захистом та побажав судовим  охоронцям наснаги, витримки, пильності, успіхів у службі та наголосив на ввічливому ставленні до відвідувачів будинку правосуддя.

Водночас, начальник Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області Вячеслав Абрамов вручив в.о. голови суду символічний знак Служби, який уособлює безпеку правосуддя та за доброю традицією співробітники Служби, які заступили на охорону приміщення, вручили квіти працівницям суду.

За повідомленням пресслужби суду