Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС продовжив строк дії обов’язків екс-начальнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації

19 травня 2020, 17:25

Сьогодні, 19 травня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив строк дії обов’язків, покладених 25 березня 2020 року на екс-начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, ще на один місяць – до 19 червня 2020 року - включно.

Підозрюваний надалі зобов’язаний: прибувати за вимогою до слідчого (детектива), прокурора та суду; не відлучатися за межі Львівської області без дозволу слідчого (детектива), прокурора або суду; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками, а також з іншими свідками у кримінальному провадженні, визначеними слідчим (детективом) чи прокурором; здати на зберігання до відповідних органів державної влади усі свої паспорти громадянина України для виїзду за кордон, службовий паспорт, інші документи, що мають право на виїзд з України та в’їзд до України.

Нагадаємо, колишнього чиновника підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. 11 березня 2020 працівники Служби безпеки України та детективи НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Міністерства юстиції затримали екс-начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів США від підлеглого.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду